Tuesday 27 April 2010

două sute douăzeci şi cinci




Good ol' London and a good ol'... something! Are cineva chef să ghicească ce e? (aşteptăm presupuneri în comentarii, răspundem la întrebări cu "da" sau "nu")

14 comments:

  1. O balustrada ceva? oricum ceva de metal

    ReplyDelete
  2. Nu, nu este o balustradă :) de metal, da :)

    ReplyDelete
  3. pare a fi un tub sau ceva. poza e cu "verdele in sus" sau e pe lateral? e cilindric sau e doar rotund? (PS trateaza-le ca si intrebari separate, nu raspunde doar cu da sau nu :) )

    ReplyDelete
  4. verdele-n sus. cilindric.

    începe să-mi placă jocul ăsta, trebe să mai repetăm figura :)

    ReplyDelete
  5. Sau cu rosu-n sus.

    ReplyDelete
  6. Arata ca o butelie de aragaz. Dar nu inteleg ce e cu capacul ala. Si oricum e ceva foarte foarte vechi. Vopseaua aia asa cojita...nu apare decat dupa ani buni!

    ReplyDelete
  7. Nu e o butelie de aragaz. Vechimea e irelevantă, adică nu-i vreun obiect care să nu mai fie util şi-n zilele noastre.

    ReplyDelete
  8. Pai e si vechimea relevanta. Adica, una e sa te gandesti la un suport de iPhone si alta e sa te gandesti la ceva din camara bunicii:). Nu reusesc sa imi dau seama...am marit-o...am rotit-o..nu inteleg!:) Astept dezlegarea misterului

    ReplyDelete
  9. Suport de iPhone vintage..normal!:) Am tinut sa precizez! Mai incerc o data si gata - suport de lumanare?

    ReplyDelete
  10. Extinctor?! Stingator e...asa-i?!:)) Nu pot sa ma abtin! Sau hidrant....astea nu sunt de la mine..dar intreb tot eu:P

    ReplyDelete
  11. si eu ma gandeam la un tub de oxigen ceva, dar, se pare ca nu.

    e un obiect care se gaseste in casa sau prin jurul ei? sau numai in locuri speciale? intr-o fabrica, de exemplu? (stiu ca iar nu sunt cu da si nu, dar, va prindeti voi :) ).

    ReplyDelete
  12. Zisesem că vechimea e irelevantă pentru că varianta "neînvechită" a acestui obiect există peste tot în jurul nostru, deci nu ţine de cămara bunicii.

    Şi e, într-adevăr, un extinctor :) Deci nu se găseşte prin casă... adică eu una, nu ţin aşa ceva prin cămară. Despre alţii nu mă pot pronunţa...

    Na gata, s-a ghicit! Vreţi vreun premiu, participanţilor? :)

    ReplyDelete
  13. Pai, premiul revine castigatorilor...mai exact MIE!:)) de fapt, prietenei mele...ea a fost cea care a zis E un Stingator!":) Premiul e faptul ca am aflat ce e! Asteptam noi provocari!:)

    ReplyDelete
  14. Ei, dar nu e aşa simplu... au pus şi alţii întrebări care puteau sa te (vă!) ajute, nu :)

    Apropos de aflat ce e, o să postăm curând o poză cu obiectul în toată splendoarea lui, ca să nu trebuiască să ne credeţi pe cuvânt.

    Sper să ne mai vină idei şi pt alte provocări!

    ReplyDelete