Tuesday, 14 September 2010

365 [ultima!]

Iată că am ajuns şi la ultima poză din anul nostru fotografic! A fost frumos, ne-a motivat nu doar să ieşim din casă cu aparatele la gât mai des ci şi să ne (re)evaluăm arhivele fotografice, şi - eu consider că - ne-a ajutat să progresăm în ale fotografiatului! Şi chiar dacă la început ni se părea un proiect gigantic, iată că de bine de rău l-am dovedit, şi chiar ne-a luat puţin prin surprindere împlinirea anului!

Celor care ne-aţi urmărit pe parcursul anului, vă mulţumim, şi mulţumim şi pentru comentariile şi încurajările de pe parcurs! Să ştiţi că ne-au fost folositoare şi ne-am bucurat de ele de fiecare dată!

Iată ultimele noastre poze din proiectul 2 x 365:
Se pare că atunci când ne-am gândit ce ar fi mai potrivit pentru încheiere, amândoi ne-am hotărât la alb-negru (care are aşa o dimensiune mai în afara timpului) şi la ceasuri (căci ele sunt strâns legate de noţiunea de timp şi măsurarea lui). Deci avem ceasuri, alb-negru, ceva iz străvechi şi timp. Acceptabil pentru final de an, aş spune.

Dar să nu devenim prea melancolici, căci mai avem şi alte planuri. Pentru acest blog (şi mai ales pentru noi!), urmează o scurtă pauză de tragere a sufletului, dar am vrea să revenim cu alte proiecte. Una dintre idei este să alegem din când în când fotografii de la viitoarele ieşiri şi să vă spunem şi povestea lor puţin (unde au fost făcute, cum am ajuns acolo, ce e fain de văzut, etc). Eventual putem să povestim şi despre cum au fost făcute, motivaţia pentru care am ales să le arătăm lumii... Ne mai gândim! Mai aveam alte idei cu poze pe o temă dată, sau pur şi simplu poze postate ca până acum, doar că nu chiar în fiecare zi. Nu ştim încă, mai rumegăm ideile... Dar dacă aveţi sugestii, vă rugăm să ni le transmiteţi - ar fi chiar de mare ajutor!

Iar dacă vă plictisiţi cât ne aşteptaţi, puteţi să răsfoiţi arhivele - vedeţi de unde am plecat şi unde am ajuns - sau să alegeţi una din categorii şi să priviţi pozele de acolo. Dacă aveţi chef, trimiteţi-ne un top 5 al pozelor de pe blog. Aş fi chiar curioasă să văd care sunt cele mai apreciate de "public".

Încă o dată, vă mulţumim că aţi trecut pe la noi şi sperăm să ne revedem curând!

Cu drag,
Irina şi Radu

6 comments:

 1. Felicitari si de abia astept viitoare proiecte!

  ReplyDelete
 2. Nu suna rau ce ai scris mia sus sa si povestiti pe marginea lor, unde cand cum etc.

  ReplyDelete
 3. Felicitari!

  Foarte multe fotografii imi plac, mi-ar fi foarte greu sa fac un top 5, de fapt cred ca imposibil.

  De asemenea va multumesc foarte mult pentru inspiratie, in vara am inceput si eu un proiect foarte asemanator cu al vostru.

  ReplyDelete
 4. Mulțumim și succes cu proiectul! (văd că deja te apropii de 200, deci nu mai ai mult :) )

  ReplyDelete
 5. Multumesc si eu. Pana acum zilele au trecut grozav de repede is curios pe viitor :)

  ReplyDelete